Toplantı Odası Ses Yalıtımı

26.11.2015 12:20

Toplantı odası büyük şirketlerde önem seviyesi yüksek olan hassas kararların alındığı bir mekandır. Alınacak kararların gizlilik çerçevesinde yapılması gerekmektedir. Bu hassas kararların güvenli bir ortamda konuşulabilmesi için toplantı odasında bir ses yalıtım uygulaması yapılması önemlidir. Ortamdan ses çıkmaması için ses kesici malzemeler ile bir uygulama yapılmalıdır.

Mekana dış ortamdan ses girmesi rahatsızlığa neden olur. Dış ortam sesleri nedeniyle insanlar toplantı sırasında görüşülen konulara yoğunlaşılamaz. Konsantre bozukluğu yaşarlar. Dikkat kaybı yaşayabilirler. Ortamdaki seslerin dışarıya çıkması ve dış ortamdaki seslerinde içeriye girmesine engel olmak için ses kesici malzemeler ile ses geçişlerinin kesilmesi sağlanabilmektedir.

Toplantı odasında ses yalıtımı sağladıktan sonra, seslerin düzenlenebilmesi için akustik yalıtımında yapılması gerekir. Mekanda oluşan eko, yankı ve uğultu gibi problemler engellenir. Seslerin daha net ve anlaşılabilir olması sağlanır. Kullanılacak akustik ürünler istenilen renklerde seçilebilir ve dekoratif bir şekilde kullanılabilir.

Geri

İletişim

© 2015 Tüm Hakları Saklıdır.

Ücretsiz web sitesi oluşturun!Webnode