Süngerpan Ses İzolasyon Süngeri

23.11.2015 10:23

Süngerpan Akustik süngerler atık süngerlerin geri dönüşümünden üretilmektedir. 110 - 150 - 180  kg m3 şeklinde farklı yoğunluklarda üretilir. Mükemmel bir titreşim ve darbe önleyici yalıtım ürünüdür. Kapalı gözenekleri sayesinde ısı iletken katsayıları oldukça düşüktür.
 
Bondex Süngerpan Ağır Kurşun Bariyer ile kullanılabilir. Bariyerli Bondex Süngerpan ses yalıtımı ve ses izolasyonu uygulamalarında üstün performans göstermektedir. Ağır kurşun bariyer üstün ses kesici özellikli bir üründür.Bu ürün Yüksek Frekanslı Sesleri Kesmek için kullanılır.
 
Sesi en iyi yutabilen yalıtım malzemelerinden biri olan Bondex Süngerpan akustik ses yalıtımı ve izolasyonunda kullanılır. Tüm ses izolasyon malzemeleri kendi normlarına göre değerlendirilir ve uygulanır.
Nasıl Kullanılır ? 
 
Süngerpan; Sünger malzemelerin küçük parçacıklar haline çevrildikten sonra sıkıştırılarak tekrar sünger haline getirilmesi ile üretilen bu malzeme ses izolatörü ve darbe emici olarak kullanılmaktadırlar.Dilerseniz parke şap altlarında alçıpan aralarında kullanabilirsiniz.
 
Yüksek yük taşıma kapasitesi ve esnek yapısı ile ambalaj sektöründe kullanılır. 
 
Cam ürünlerinin taşınmasında tampon ve seperatör olarak kullanılırlar.
 
110-180 dns arasında üretilebilen malzeme otomotiv sektöründe kullanılır.
 
Çeşitli noktalarda tampon ve takoz malzemesi olarak kullanılır.
 
Spor malzemeleri sektöründe güreş minderi olarak da kullanılmaktadırlar.
 

Geri

İletişim

© 2015 Tüm Hakları Saklıdır.

Ücretsiz web sitesi oluşturun!Webnode