Kumaş Kaplı Akustik Duvar Panelleri

23.11.2015 10:26

Kumaş kaplı akustik paneller duvarlarınıza uygulayabileceğiniz dekoratif, renkli ve model seçeneği olan yankı, ses karışıklığı, eko gibi problemleri gidermede akustik mekanlarda kullanılabilecek en iyi ürünlerdendir. Büyük toplantı salonları, stüdyo, ses kayıt odası, reji odası, sinema salonları, müzik odası, prova odası, ev sinema odası,ofis gibi bir çok mekanda hem dekoratif görünüm sağlayan hemde içerideki ses problemlerini gidermede uygun bir çözümdür.
 
Ön ve arka yüzeyi camtülü kaplı yüksek yoğunluktaki camyünü levhanın görünür yüzeyi değişik renk seçenekleri mevcut olan darbeye dayanıklı kumaş ile kaplanmaktadır. Montaj sıvası yapılmış duvara direk yapıştırma görünür profil yada gizli sistem uygulanarak yapılabilir.
 
Akustik duvar kaplama panellerinin yüzeyinde sınırsız renk ve yüzey doku seçenekleri sunan HPL levhalar kullanılmaktadır. Akustik Panellerin ön kısmında kullandığımız akustik özelliği olan kumaşlar aşınmaya, yanmaya ve solmaya karşı dayanıklı malzemeden dokunmuştur. İstediğiniz renk ve model seçeneklerinde istediğiniz ebatlarda sipariş verebilirsiniz.
 

Geri

İletişim

© 2015 Tüm Hakları Saklıdır.

Ücretsiz web sitesi oluşturun!Webnode